Humor att uppleva

Humor att uppleva

Att hitta humorprogram eller humorshower har aldrig varit lättare. De som bor utanför storstadsregionerna behöver inte längre nöja sig med ett mindre utbud. Internet och datorernas värld har i grunden förändrat det utbud som finns. Med några enkla klick på till exempel webbsajten Netflix kan du hitta humorprogram från alla tidsepoker, både internationellt som nationellt.

Silhouettes of retro and modern televisions. Vector illustration.

Humor på TV

Dagens enorma utbud av TV-kanaler gör det enkelt att leta upp sina favoriter bland humorprogrammen. Det finns även många kanaler som är specialiserade och enbart sänder olika former av komedi. De flesta kanaler har ett stort arkiv där de lägger upp sina program. Därför har du en möjlighet att se äldre program och inte bara de humorprogram som nyligen sänts. Hur länge programmen ligger uppe på sidan beror på om de själva äger sändningsrätten eller inte. På vissa kanaler under rubriken ”humor” går det att hitta program som Solsidan, Tiffany Persson flyttar in, Roliga timmen och Buskis. För de lite äldre klassikerna kan det ibland gå att hitta dem på Youtube, men här kan de också snabbt försvinna ifall den som lagt upp klippet inte har rättighet till det.

Humor live

TV och Internet i all ära, men att gå på en föreställning i verkligheten slår det mesta. För att få tillgång till ett större och mer varierat utbud av humorevent är det enkelt att besöka storstadsregionerna. Där finns allt ifrån ståuppkomedi till föreställningar med enskilda komiker eller grupper. Utbudet i storstadsregionerna är nämligen stort och varierat – säkerligen går det att hitta något som passar för alla. En del föreställningar turnerar även runt i Sverige. Även utanför storstadsregionerna erbjuds ett och annat guldkorn i form av lokala revyer och diverse shower. Ståuppkomedier kan också turnera runt i Sverige. En ståuppkomiker står ensam på scenen och talar inför folk med hjälp av en mikrofon samt håller långa monologer om aktuella ämnen.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Humorbloggen.se