Kiss- och bajshumor

Kiss- och bajshumor är en sorts humor som är väldigt populär bland barn i åldrarna tre till sex år. Ofta förekommer hänvisningar till kiss och bajs på olika sätt i denna form av humor. Många vuxna föraktar humorn och tycker att den är förkastlig. Men förmodligen är det så att barnen har ett behov av att bearbeta sin relation till avföring. Humor kan vara ett bra sätt att göra det på.

Kiss- och bajshumor för vuxna

 

populära South Park innehåller en hel del kiss- och bajshumor. Detta är en sorts kiss- och bajshumor som faktiskt vuxna uppskattar! South Park har blivit en populär serie inte minst genom den grova humorn och det drastiska och ibland fula språket. Men serien innehåller även kärleksfulla och varma inslag vilket gör att man känner att skaparna har goda intentioner. Så kiss- och bajshumor är inte bara för barn utan det kan även vara intressant för vuxna om det görs på rätt sätt och i rätt sammanhang.

Kiss- och bajshumor och vuxnas relation till avföring

Anledningen till att vuxna provoceras av kiss- och bajshumor är förmodligen att de själva inte har bearbetat sin relation till avföring. Man förstår kanske inte på ett existentiellt plan varför människan behöva kissa och bajsa? Kanske har det med människans nära förhållande till jorden att göra. Vi är komna av jord och vi ska åter bli jord. Vuxna fokuserar hellre på att det glamorösa kring att ha barn, som att köpa påkostade barnvagnar. Bugaboo Buffalo är en populär barnvagn som har slagit igenom stort på senare tid.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Humorbloggen.se