Komiker att njuta av i vinter

Vad vore livet utan humor? Tänk om vi alla hade varit födda utan det. Aldrig kunnat ha möjligheten att dela med oss om roliga historier eller skämt, utan istället hade man suttit i en stel och allvarlig atmosfär i fikarummet, omklädningsrummet eller var det nu än må vara.

Men som tur är så är humorn uppfunnen och det sägs ju att ett skratt förlänger livet, och det ligger med stor sannolikhet något i det. Det finns många saker man kan göra eller ta del av för att kunna skratta och njuta av bra humor. Läs vidare så kommer du få några bra tips.

Humor i vardagen

Den vardagliga humorn kan inträffa var som helst och när som helst och det finns inget bättre än att antingen skratta tills man brister själv, eller höra någon annan som tappar det helt och skrattar utan slut. Det bästa med humor är att den är så bred. Den riktigt torra humorn och ordvitsar är något som ligger många om hjärtat, medan andra föredrar typiska skämt eller roliga historier.

Om man känner att man har för lite humor i sitt liv, och nästan klättrar på väggarna och river sitt hår där hemma, så bör man definitivt göra något åt det. En bra början är då att göra en hårtransplantation hos Nordic Hair. Det kan du göra i antingen Göteborg, Stockholm eller i Istanbul. Dock var det ju egentligen bristen på humor du skulle göra något åt, och för att lösa det kan man gå på en stand-up comedy med någon av de många roliga komikerna vi har i Sverige.

Därför ska du nu få lite tips på några av de shower som våra komiker bjuder på nu i höst/vinter:

  • Humorkalaset Christmas – I denna show är det faktiskt flera komiker som deltar. Den mest kända är Johan Glans, tätt följt av det ”danska” mediet Karsten Torebjer. Med på showen finns även Johanna Wagrell och Marika Carlsson. Showerna görs från Umeå i norr till Malmö i söder.
  • Carl Stanley – Den unga komikern från Helsingborg åker runt på sin turné med namnet ”Född 1996”. Med 9 shower kommer han med säkerhet få publiken att skratta så tårarna rinner. Hans turné börjar i Karlstad och rör sig sedan söderut via bland annat Alingsås, Stockholm, Kalmar och Halmstad innan den sista föreställningen går i Lund.
  • Anders Jansson – Ytterligare en skåning som ger sig ut på turné. För er som inte vet är Anders Jansson bland annat känd för den stora succén Hipp Hipp, samt att han även varit programledare för bland annat Melodifestivalen.

Utöver ovanstående så kan du njuta av Mia Skäringer, Claes Malmberg, Özz Nûjen & Måns Möller samt många andra duktiga komiker. Se därför till att boka biljetter redan nu för att fylla på din humorbehållare även under den kalla vintern.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Humorbloggen.se